Cyklo Blog

 
 
 

Știți să vă îmbrăcați convenabil pe bicicletă?

marţi, 25 aprilie 2017

Primăvară este aici, și cu ea din când în când și vremea de vară, favorabilă pentru toate sporturile outdoor. Adevărul este, că puteți să găsiți plăcere în ciclismul pe șosea și pe munți în orice vreme. Condiția este numai să vă îmbrăcați bine. Și cum se spune la noi - nu există nici o vreme rea, numai un biciclist prost îmbrăcat. Ce ziceți dumneata? Știți să vă îmbrăcați convenabil pe bicicletă?

Citeşte mai departe...
 

Sezonul de ciclism a bătut deja la ușă. Cum v-ați pregătit pentru el?

miercuri, 05 aprilie 2017

Vreamea agreabilă de primăvară este aici și cu ea și dorința de mișcare a corpului. A merge undeva pe bicicletă și a se bucura de fiecare deal parcurs. Dacă sunteți pregătiți pentru noul sezon, nimic nu vă împiedică acest lucru, dar dacă credeți că este suficient să scoateți bicicleta din garaj, a șterge praful de pe ea și a se duce afară, e posibil să nu se termine bine. Întrebați „ce anume“ ar trebui să verificați și să cumpărați înainte de a merge pe bicicletă?

Citeşte mai departe...
 

Brățară Bike For Life

miercuri, 21 septembrie 2016

Prin achiziționarea brățarii Bike 4 life nu faceți bucurie doar pentru sine – când arătați lumii o mândrie de a fi un ciclist pasionat - dar, în principiu, ajutați pe altcineva. Cumpărând o brățară Bike 4 life contribuiți la o cauză bună, 100 % din prețul brățarii va fi donată pentru cei care au nevoie de un ajutor.

Citeşte mai departe...
 

Încurajați-vă copiii spre o performanță ciclistă

miercuri, 21 septembrie 2016

Unii copii au sport ”în sânge” și nu-și pot închipui nici o zi fără performanța sportivă. Pe de altă parte, există copii care ar sta 24 de ore în față computerului. Faceți parte dintre bicicliștii avizi și doriți să-le convingeți pe copiii voștri să facă la fel? Motivați-i bine.

Citeşte mai departe...
 

Cautăm un ciclo-cuplu!

miercuri, 21 septembrie 2016

Împarte cu noi o fotografie îndrăgostită și vei participa la concursul nostru! Câștigă pentru tine și iubită/iubitul tău un frumos cadou ciclist!

Citeşte mai departe...
 

5 sfaturi cum a se pregăti pentru un ciclism de iarnă

miercuri, 21 septembrie 2016

În timpul iernii nu trebuie să renunțați la sportul vostru preferat. Ciclism de iarnă poate fi de aceeași plăcere precum variantă sa de vară. Doar să fiți pregătiți pentru o vreme mai rece, îngheț și cu siguranță veți reuși. 

Citeşte mai departe...
 

Cicliștii nu cunosc hibernare

miercuri, 21 septembrie 2016

Ciclism este considerat un sport de vară, dar riderii profesioniști nu renunță la bicicletă nici iarnă și nu-l stocează în subsol. V-ați întrebat uneori ce anume fac cicliștii in timpul iernii?

Citeşte mai departe...
 

De ce suntem cei mai tari

miercuri, 21 septembrie 2016

În acest blog, aș dori să prezint beneficiile cumpărării a produselelor de pe eshopul nostru, precum și diferențele principale prin care vrem să ne deosebim de la concurenții noștri.

Citeşte mai departe...
 

10 idei superbe pentru un cadou de Crăciun

miercuri, 21 septembrie 2016

Mai ezitați cu ce să faceți surpriza celor dragi acest an de Crăciun? Diversele oferte năvălesc asupra noi din fiecare parte, dar a alege un cadou potrivit pare o întregă știință! Noi Vă aducem o scurtă prezentare de cadouri, care asigură plăcerea și motivarea ciclistului/ciclistei voastre la o performanța mai bună.

Citeşte mai departe...
 
<< Start < Înapoi 1 2 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 13 din 16
 
 

Bine ați venit pe blog-ul nostru de ciclism!

 

  • Aici Vă vom informa cu privire la atracțiile, evenimentele de ciclism și activitățile echipei noastre Tricouriciclism.

 

  • Dacă doriți să contribuiți pe blog-ul nostru, Vă rugăm să nu ezitați și ne contactați la info@tricouriciclism.ro și noi vom publica articolul dumneavoastră iar efortul Vostru va fi răsplătit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version