Sezonul de ciclism a bătut deja la ușă. Cum v-ați pregătit pentru el?

 
 
PAGINA PRINCIPALĂ > Blog > Sezonul de ciclism a bătut deja la ușă. Cum v-ați pregătit pentru el?
 

Sezonul de ciclism a bătut deja la ușă. Cum v-ați pregătit pentru el?

miercuri, 05 aprilie 2017

Vreamea agreabilă de primăvară este aici și cu ea și dorința de mișcare a corpului. A merge undeva pe bicicletă și a se bucura de fiecare deal parcurs. Dacă sunteți pregătiți pentru noul sezon, nimic nu vă împiedică acest lucru, dar dacă credeți că este suficient să scoateți bicicleta din garaj, a șterge praful de pe ea și a se duce afară, e posibil să nu se termine bine. Întrebați „ce anume“ ar trebui să verificați și să cumpărați înainte de a merge pe bicicletă?

Controlul și întreținerea bicicletei după iarnă

Este necesar să verificați temeinic bicicleta înainte de primul mers, ca să vă întoarceți în siguranță acasă. În primul rând spălați bine bicicleta voastră, verificați frânele și schimbătoarele de viteze ca și roțile și – dacă sunt bine centrate și spițele bine întinse. Verificați presiunea în anvelope și dacă este necesar, umflați anvelopele. Apoi lubrificați toate piesele, eliminând astfel și murdăriile.

Echipamentul fiecărui ciclist

Merge și în blugi, pantaloni de trening și adidași, fără îndoială, dar sunt convins că mersul pe bicicletă va fi mult mai confortabil dacă purtați tricou de ciclism sau întregul set. Dacă aveți unul deja din anul precedent, trebuie pur și simplu să verificați dacă este în continuare de folos. Desigur, nu este suficient să-l mirosiți numai. Dar, dacă nu aveți îmbrăcăminte de ciclism - vă sugerez să încercați una și apoi să o cumpărați. Prin urmare, o să fie un mers pe bicicletă cu totul diferit.

Ce vă trebuie?

Îmbrăcămintea de ciclism este confortabilă și, mai ales, funcțională - hainele sunt calde, rezistente la apă, subțiri și foarte ușoare. Materialul din care îmbrăcămintea de ciclism este cusută, este foarte respirabil, se usucă rapid, iar cu toate acestea, rezistent la vânt. Fie că optați pentru orice marcă, să nu uitați accesoriile.

Cele mai importante sunt căștile de ciclism, dar o să aveți nevoie, de asemenea, de ochelari de ciclism, care vă vor proteja în mod fiabil, nu numai de soare, ci, de asemenea, de vânt și insecte. Procurați-vă și mănuși și încălzitoare, și alte accesorii care vă vor face mersul pe bicicletă mai confortabil.

Desigur nu subestimați pantofii. Pantofii de ciclism ar trebui să fie cu o construcție ușoară și talpa rigidă.

Așa că acum vă doresc doar să aveți o plimbare fericită!

 
 
 

Bine ați venit pe blog-ul nostru de ciclism!

 

  • Aici Vă vom informa cu privire la atracțiile, evenimentele de ciclism și activitățile echipei noastre Tricouriciclism.

 

  • Dacă doriți să contribuiți pe blog-ul nostru, Vă rugăm să nu ezitați și ne contactați la info@tricouriciclism.ro și noi vom publica articolul dumneavoastră iar efortul Vostru va fi răsplătit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version