Contract de vânzare-cumpărare

 
 
PAGINA PRINCIPALĂ > Contract de vânzare-cumpărare
 
 
 

Aceste Condiţii comerciale se referă la achiziţionare produselor din webshopul www.tricouriciclism.ro.

În aceste condiţii sunt descrise detaliat drepturile şi obligaţiile vânzătorului (Cykling sport s.r.o., Za koníčkom 1-D, Pezinok 902 01). 

Prin transmiterea comenzii cumpărătorul îşi asumă condiţiile de cumpărare, livrare precum şi cele de reclamaţii.

Contractul de vânzare-cumpărare este valabil din momentul în care clientul trimite şi vânzătorul recepţionează comada. Vânzătorul trimite instant un email la adresa specificată de client, o înştiinţare prin care precizează că a primit comanda. Acest contract activat în acest fel se poate modifica doar cu acordul ambelor părţi.

Fără datele de bază (nume, adresă de email, adresă de livrare etc.) nu putem primi comenzi electronice. Pentru eliberarea facturii şi livrarea produselor comandate este necesar ca aceste date să fie corecte şi exacte. Prin completarea formularului de înregistrare, clientul îşi dă acordul cu privire la prelucrarea, gestionarea şi stocarea datelor personale de către vânzător. Vânzătorul este răspunzător pentru stocarea în siguranţă deplină a datelor personale conform normelor în vigoare pe serverele proprii şi nu divulgă aceste informaţii unei terţe părţi. Pe baza unei cereri scrise cumpărătorul poate modifica şi/sau şterge aceste date personale din baza de date. 

Vânzătorul

- Vânzătorul este obligat să îndeplinească comanda trimisă, să se asigure că produsele comandate ajung la adresa de livrare specificată de către client în termenul specificat către acesta în emailul de confirmare a plăţii recepţionate. Factura livrată împreună cu produsele comandate serveşte drep certificat de garanţie.


- Vănzătorul îşi asumă dreptul de a şterge comanda în cazul în care clientul nu preia produsele comandate după mai multe încercări de livrare sau nu achită contravaloarea acestora.


- Vânzătorul îşi revendică dreptul de a anula contractul de vânzare-cumpărare unilateral în situaţia când livrarea produselor nu poate fi efectuată din motive care nu ţin de acesta şi nu se găseşte o altă modalitate de a satisface cerinţele clientului. În orice situaţie de acest gen vânzătorul contactează instant clientul pentru modificarea comenzii. Dacă nu se pot înţelege asupra modificării contractului şi clientul nu cumpără nici un produs, vânzătorul se angajează să returneze banii achitaţi în maximum 10 zile..

 Cumpărătorul

- Cumpărătorul are obligaţia de a furniza vânzătorului date exacte şi corecte, adresa de livrare şi de facturare, adresa de email şi numărul de telefon la care poate fi contactat.


 - Cumpărătorul are obligaţia de a prelua şi achita contravaloarea produselor comandate.

Dispoziţii finale

Pentru ambele părţi aceste Condiţii de cumpărare publicate electronic pe internet intră în vigoare în ziua în care a fost predată comanda. Comanda clientului, după validarea de către acesta, precum şi condiţiile de cumpărare şi cele de livrare sunt stocate/arhivate pe serverele vânzătorului.

Cumpărătorul prin transmiterea comenzii acceptă Condiţiile de cumpărare valabile în ziua respectivă, precum şi condiţiile de livrare şi de plată prezentate, dacă părţile nu modifică ulterior detaliile acestora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version