Cumpăr pentru prima oară

 
 
 
  • info@tricouriciclism.ro
  • + 40 312 295 028 (9:00 - 16:00)
 
 
 
PAGINA PRINCIPALĂ > Cumpăr pentru prima oară
 
 
 

Nu aţi mai cumpărat de pe internet niciodată? Sunteţi pentru prima oară în magazinul nostru online? Urmăriţi paşii care descriu modalitatea de cumpărare sau contactaţi colegii noştrii pentru ajutor.

Dacă aveţi două mărimi în vizor, vă recomandăm să vă alegeţi pe cea mare. Dacă nu vă puteţi decide contactaţi serviciul clienţi.

  • Categoriile şi subcategoriile produselor sunt prezentate pe partea stângă a ecranului.

 Descrierea detaliată a produsului ales de Dvs. este disponibilă la un click dat pe numele sau poza produsului. Acolo veţi găsi o descriere a produsului, mărimi disponibile, material din care este fabricat, culori disponibile precum şi disponibilitate a produsului. Pe lângă acestea găsiţi şi o sumedenie de imagini care vă pot ajuta în alegere. Dacă produsul vă place apăsaţi butonul de coş. În acest fel vă puteţi alege produsele dorite. Conţinutul coşului se poate modifica ori de câte ori doriţi înainte de plasarea comenzii.

  • În cazul în care în coş aţi introdus toate produsele care vă interesează apăsaţi pe iconaşul coşului.

În acest fel conţinutul coşului va fi afişat pe ecran. Dacă doriţi să ştergeţi un produs apăsaţi X aflat în dreptul acestuia. Dacă lista este finală, apăsaţi Mai departe. Sistemul vă va cere pas cu pas să introduceţi datele necesare procesării comenzii Dvs. Pentru ca produsele să ajungă la destinaţie în cel mai scurt timp, este nevoie ca adresa de livrare, adresa de mail şi numărul de telefon să fiu corect specificate. De exemplu dacă adresa de mail este greşită nu veţi primii înştiinţările legate de statusul comenzii Dvs.

  • Înainte de finalizare predării comenzii vă rugăm să citiţi şi să acceptaţi Condiţiile comerciale.

Pentru trimiterea comenzii daţi click pe “Trimite comanda“. Pe ecran se va afişa confirmarea că comanda a fost transmisă cu succes către compania noastră, împreună cu datele incluse în comandă. Această înştiinţare va fi trimisă şi la adresa Dvs. de email. În cazul în care întâmpinaţi probleme tehnice sau aveţi nelămuriri, vă rugăm să contactaţi serviciul nostru de clienţi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version