GIRO ITALIA

 
 
 
  • info@tricouriciclism.ro
  • + 40 312 295 028 (9:00 - 16:00)
 
 
Strip Darčekové poukažky
 
 
 
 
GIRO ITALIA
Alegeţi din ofertă
 
 

Primul sezon Giro d´Italia a avut loc în anul 1909, iar întrecerile Giro sunt, după Tour de France a doua cea mai veche competiție pe etape, din lume. De regulă aceasta se întinde pe 3500 - 4000 de km. Cel mai des competițiile erau câștigate de către Italieni, care nu au avut rival, până în anul 1949. Primul câștigător, care nu era de origine Italiană, a fost elvețianul Koblet în anul 1950. Până în ziua de astăzi, doar trei cicliști au triumfat la competiție, de cinci ori: Alfredo Binda a reușit această performanță în perioada dintre cele două războaie mondiale, Fausto Coppi și Eddy Merckx, care este considerat a fi c el mai bun ciclist al tuturor timpurilor. Giro se desfășoară în luna mai, iar etapele prin Alpi, trebuie de multe ori scurtate datorită ninsorilor și a zăpezii proaspete. Doar Tour de France, are din punctul de vedere al uniunii ciclistice mondiale (UCI) un statut de punctaj mai înalt. Învingătorul primește Maglia Rosa - tricoul de culoare roz, având strânsă legătură, cu, culoarea jurnalului Gazetta dello Sport, a cărui redacție a venit în anul 1909 cu propunerea de a organiza o competiție ciclistică în jurul Italiei.

 
 
Alegeţi din ofertă

GIRO ITALIA original

GIRO ITALIA original (12)GIRO ITALIA

Sortează după: Ordine descrescătoare
Afişare #:
 
Klasika, ktorú pozná každý, začala svoju éru u baseballových hráčov. Dnes je súčasťou každého správneho športového klubu a nechýba ani žiadnemu fanúšikovi. Praktický a štýlový doplnok, ktorý poteší a ochráni pred slnkom a dažďom a zvýrazní váš štýl a športový názor.
110 RON
Body ciclism pentru copii în designul cursei Giro d´Italia. Material moale și confortabil din bumbac 100%. Închidere practică. Ideal ca echipament de ciclism pentru viitorul tău campion.
66 RON
Detské veľkosti
Șapca de ciclism este alegerea ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Material respirabil perfect care protejează capul de soare şi vânt.
49 RON
Șapca de ciclism este alegerea ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Material respirabil perfect care protejează capul de soare şi vânt.
49 RON
Bandanăde ciclism este alegerea ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Material respirabil perfect care protejează capul de soare şi vânt.
49 RON
Șapcă de ciclism clasică din bumbac 100% Bumbac color cu imprimare grafică
79 RON
Autocolant Wolfgie maskot.
4 RON
2 magneți Giro D'Italia.
22 RON
Şapcă de ciclism GIRO D'ITALIA
132 RON
GIRO D'ITALIA pandantiv
22 RON
TOUR DE FRANCE 2017 - GREEN pandant pentru cheie
24 RON
GIRO D'ITALIA - WHITE cană
44 RON
GIRO D'ITALIA 2016 COLLE DELL'AGNELLO tricou de ciclism cu fermoar pe toata lungime
374 RON
GIRO ITALIA 2015 Maglia Red tricou de ciclism pentru femei si bărbati
369 RON
GIRO ITALIA 2015 Maglia Bianca tricou de ciclism pentru femei si bărbati
369 RON

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version