Pantaloni ciclism

 
 
 
  • info@tricouriciclism.ro
  • + 40 312 295 028 (9:00 - 16:00)
 
 
 
 

Pantaloni ciclism

Nivelul preţurilor
Producători
Filtrați produsele producătorilor
Grupuri speciale
Filtrați după grupuri speciale
Disponibilitate
Filtrați după disponibilitatea produsului
MĂRIME
 
 


Pantaloni ciclism

Sortează după: Ordine descrescătoare
Afişare #:

 
Pantaloni scurți stilați, care celebrează Campionatele Mondiale din 1974, concepute pentru a se potrivi cu tricoul corespunzător. Fabricate din material "Thunderbike Power" pentru o potrivire specială comprimată. Aceștia oferă respirabilitate și confort datorită designului cu inserții mesh, cu dungi de curcubeu evidențiate. Cu grip de aderare, și padding Git Evo, miez de gel twist pentru cele mai lungi curse.
484 RON
Pantaloni scurți cu design în dungi de curcubeu, realizați în cinstea Campionatelor Mondiale din 1987. Concepuți pentru confortul maxim, aceștia au o aderare de silicon pentru a vă asigura o potrivire fermă în timpul cursei. Se potrivesc perfect cu tricoul lui Villach, și oferă un aspect stilat. Cu grip de aderare, și padding Git Evo, miez de gel twist, toate potrivite pentru cele mai lungi curse.
484 RON
Pantaloni scurți care comemorează Campionatul Mondial din 1953. Concepuți în mod elegant, pentru a se potrivi cu tricoul Lugano, datorită dungilor de curcubeu imprimate pe ochiurile de plasă. Extra respirabilitate și confort asigurat. Cu grip de aderare, și padding Git Evo, miez de gel twist, toate potrivite pentru cele mai lungi curse.
484 RON
Țesătura de compresie utilizată face, ca acești pantaloni profi să fie o piesă de neegalat, care oferă un suport excelent pentru performanța musculară și ajută fluxul eficient de aer și ventilația generală
396 RON
Pantaloni scurți de cea mai bună calitate, concepuți cu stres deosebit pentru confort și confort, astfel încât să-i permită pe riderii KATUSHA să se concentreze exclusiv pe împingerea mai tare. Confortul și confortul excelent au fost realizate prin cooperarea strânsă cu riderii KATUSHA și orele nesfârșite de testare la cel mai înalt nivel de curse. Cu ajutorul cusăturii de blocare cu pliere, a construcției cu 5 panouri și a țesăturii elastice cu 4 căi, am reușit să optimizăm ergonomia și gestionarea umidității pentru performanța finală. Pe măsură ce curse în pro peloton cere călătorilor să petreacă zile lungi în șa, designerii KATUSHA au lucrat neobosit pentru a dezvolta chamois-ul asigurând o ergonomie perfectă și confortul de zi cu zi, prin construcția de microfibre cu dublă densitate fără vibrații. Dispunând de design frumos, materiale de cea mai bună calitate și cele mai noi tehnologii, bibshorturile KATUSHA au fost create pentru a permite fiecărui nivel de experiență pentru rider adevăratul produs pro-racing.
396 RON
Fabricate din țesătura termică tratată cu Aquazero, rezistentă la apă. Vă asigură că veți rămâne uscat, cald și confortabil pe durata curselor dvs. Dungile subtile, dar totuși elegante ale curcubeului, de pe gamba stângă, fac din acești colanți o achiziție atractivă și utilă în echipamentul dvs. de antrenament de iarnă.
656 RON
Pantalonii sunt confecționați din țesătură italiană Power Lycra®. Tehnologia Coldblack® reduce în mod dramatic acumularea de căldură, iar inserția folosită din gama italiană 800-Series este din material strech și are o membrană perforată TRS cu suprafață antibacteriană. Bretelele sunt confecționate din material care asigură o respirabilitate optimă.
440 RON
Bibixul Sorpasso este cel mai bun iarna al lui Castelli, datorită gamei de confort excepționale și a uimitoarei căzuri. Iar ambele caracteristici provin din combinația dintre materialul Thermoflex Core2 și modelul Themoflex standard. Tesatura Core2 este realizată cu un fir de poliester cu miez din interior și o față exterioară din nailon, care împreună asigură o izolație excelentă pentru temperaturi scăzute, împreună cu o răchită mai bună pentru a vă menține confortabil atunci când nu este prea rece. Această țesătură oferă protecție împotriva vântului, dar este destul de limitată în ceea ce privește întinderea, și aici intră țesătura extrem de elastică Thermoflex. Efectul global este unul strâns, care oferă o compresie optimă și se pare că se mișcă doar cu tine. Pentru anul 2017 am actualizat design-ul strânsului și l-am dat unui panou de sprijin lombar, care îmbunătățește în continuare echipamentul.
660 RON
Volo, așa cum este în italiană pentru "eu zbor", este menit să fie antrenorul de pantaloni scurți. Dispune de o remarcabila potrivire, excelenta 200+ grame Affinity Lycra®, padul scaunului KISS Air, care este alegerea unui numar de piloti Team Sky pro si gripperul exceptional GiroAir. Pentru cursa-podium scurt, este un finisaj foto.
396 RON
Pantaloni scurți Thunderbike power de tip lycra cu bretele albe care asigură cea mai bună potrivire. Padding E-max pentru confort în timpul cursei.
348 RON
Pantalonii scurți cu croială aerodinamică cu inserție de top C3 garantează cea mai bună performanță. Bretelele elastice și fără cusătură cresc confortul oricărui ciclist. Se mulează bine pe corp datorită marginii durabile și elastice din silicon. Inserția C3 este potrivită pentru antrenamentul de rezistență și pentru ore lungi în șa. Este realizată printr-un proces inovator numit CARVING. Această tehnică specială asigură faptul că inserția oferă o protecție maximă împotriva șocurilor, este incredibil de ușoară, respirabilă și ține perfect, având în vedere că se adaptează corpului, permițându-vă libertate absolută de mișcare. Stratul de gel din zona șezutului neutralizează șocurile la cea mai mare sarcină.
660 RON
Pantaloni scurți Thunderbike power de tip lycra cu bretele albe care asigură cea mai bună potrivire. Padding E-max pentru confort în timpul cursei.
392 RON
Colanți de iarnă cu design Race, din thermo fleece cald, perfecți pentru curse lungi în frig. Cu padding E-max pentru a vă asigura confortul și bretele din mesh pentru o aerisire mai bună.
484 RON
Pantalonii sunt o alegere ideală pentru ciclistii si ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăti de uscare rapidă cu insertie antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniti o parte din echipa ASTANA şi bucuraţi-vă din cursa dvs.
198 RON
PRO SEZÓNA 2019
Pantalonii sunt o alegere ideală pentru ciclistii si ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăti de uscare rapidă cu insertie antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniti o parte din echipa AG2R şi bucuraţi-vă din cursa dvs.
198 RON
PRO SEZÓNA 2019
Pantalonii sunt o alegere ideală pentru ciclistii si ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăti de uscare rapidă cu insertie antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniti o parte din echipa BAHRAIN MERIDA şi bucuraţi-vă din cursa dvs.
198 RON
PRO SEZÓNA 2019
Pantalonii sunt o alegere ideală pentru ciclistii si ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăti de uscare rapidă cu insertie antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniti o parte din echipa BORA şi bucuraţi-vă din cursa dvs.
198 RON
PRO SEZÓNA 2019
Pantalonii sunt o alegere ideală pentru ciclistii si ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăti de uscare rapidă cu insertie antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniti o parte din echipa CCC şi bucuraţi-vă din cursa dvs.
198 RON
PRO SEZÓNA 2019
Pantalonii sunt o alegere ideală pentru ciclistii si ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăti de uscare rapidă cu insertie antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniti o parte din echipa DIMENSION DATA şi bucuraţi-vă din cursa dvs.
198 RON
PRO SEZÓNA 2019
Pantalonii sunt o alegere ideală pentru ciclistii si ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăti de uscare rapidă cu insertie antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniti o parte din echipa GROUPAMA FDJ şi bucuraţi-vă din cursa dvs.
198 RON
PRO SEZÓNA 2019
Pantalonii sunt o alegere ideală pentru ciclistii si ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăti de uscare rapidă cu insertie antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniti o parte din echipa KATUSHA şi bucuraţi-vă din cursa dvs.
198 RON
PRO SEZÓNA 2019
Pantalonii sunt o alegere ideală pentru ciclistii si ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăti de uscare rapidă cu insertie antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniti o parte din echipa LOTTO JUMBO şi bucuraţi-vă din cursa dvs.
198 RON
PRO SEZÓNA 2019
Pantalonii sunt o alegere ideală pentru ciclistii si ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăti de uscare rapidă cu insertie antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniti o parte din echipa LOTTO SOUDAL şi bucuraţi-vă din cursa dvs.
198 RON
PRO SEZÓNA 2019
Pantalonii sunt o alegere ideală pentru ciclistii si ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăti de uscare rapidă cu insertie antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniti o parte din echipa MOVISTAR şi bucuraţi-vă din cursa dvs.
198 RON
PRO SEZÓNA 2019
Pantalonii sunt o alegere ideală pentru ciclistii si ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăti de uscare rapidă cu insertie antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniti o parte din echipa QUICK STEP şi bucuraţi-vă din cursa dvs.
198 RON
PRO SEZÓNA 2019
Pantalonii sunt o alegere ideală pentru ciclistii si ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăti de uscare rapidă cu insertie antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniti o parte din echipa SCOTT şi bucuraţi-vă din cursa dvs.
198 RON
PRO SEZÓNA 2019
Pantalonii sunt o alegere ideală pentru ciclistii si ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăti de uscare rapidă cu insertie antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniti o parte din echipa SKY şi bucuraţi-vă din cursa dvs.
198 RON
PRO SEZÓNA 2019
Pantalonii sunt o alegere ideală pentru ciclistii si ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăti de uscare rapidă cu insertie antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniti o parte din echipa SUNWEB şi bucuraţi-vă din cursa dvs.
198 RON
PRO SEZÓNA 2019
Pantalonii sunt o alegere ideală pentru ciclistii si ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăti de uscare rapidă cu insertie antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniti o parte din echipa UAE şi bucuraţi-vă din cursa dvs.
198 RON
PRO SEZÓNA 2019
Pantalonii din fibră de polipropilenă BTX au caracteristici unice. Datorită căptușelii, pantalonii oferă confort în timpul plimbărilor cu bicicleta. Materialul este respirabil și se usucă foarte rapid, adapându-se perfect corpului.
418 RON 355 RON
Pantalonii cu insertie, din seria Lifstyle, sunt alegerea ideală pentru ciclismul rcreational si ciclism în general. Insertia confortabilă din burete, materialul respirabil, cu uscare rapidă si compozitie antibacteriană vor asigră comfortul dvs perfect.
282 RON 254 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa AG2R şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa AQUA BLUE şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa ASTANA şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa BAHRAIN MERIDA şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa BARDIANI şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa BMC şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa BORA şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa BORA şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa CANNONDALE şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa DIMENSION DATA şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa KATUSHA ALPECIN şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa LOTTO SOUDAL şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa LOTTO NL - JUMBO şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa MOVISTAR şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa QUICKSTEP şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa ORICA şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa SKY şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa SUNWEB şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa TREK şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii fără bretele sunt o alegere ideală pentru cicliștii și ciclistele de agrement. Bazonul gel confortabil, un material respirabil şi cu propreoteăți de uscare rapidă cu inserție antibacterienă vă asigură confortul perfect. Deveniți o parte din echipa UAE şi bucuraţi-vă din cursa dvs..
198 RON
Pantalonii cu insertie, din seria Lifstyle, sunt alegerea ideală pentru ciclismul rcreational si ciclism în general. Insertia confortabilă din burete, materialul respirabil, cu uscare rapidă si compozitie antibacteriană vor asigră comfortul dvs perfect.
189 RON 170 RON
Pantalonii cu insertie, din seria Lifstyle, sunt alegerea ideală pentru ciclismul rcreational si ciclism în general. Insertia confortabilă din burete, materialul respirabil, cu uscare rapidă si compozitie antibacteriană vor asigră comfortul dvs perfect.
282 RON 254 RON
Pantaloni cu bretele din tehnologie Aeroflow Compress de la de la aerodinamică cu material Lycra Power de la compresie. Designul Bahrain Merida și calitatea Sportful sunt alegerea ideală pentru cei mai exigenți cicliști.
440 RON 352 RON
Pantalonii scurți cu bretele sunt realizați dintr-un material funcțional Elast-X care oferă un confort maxim și o libertate de mișcare nelimitată. Aceștia au cusături plate, o construcție din 8 panouri și un lem cu un strat de silicon. Sunt potriviți pentru antrenamente lungi sau competiții.
330 RON
Pantalonii pentru ciclism 24cm realizați dintr-un material funcțional Elast-X care oferă un confort maxim. Pantalonii pentru ciclism au cusături plate, o construcție din 8 panouri și lem cu un strat de silicon. Sunt potriviți pentru antrenamente lungi sau competiții.
286 RON
pantaloni de vară cu bretele, au toate caracteristicile modelelor scumpe, de marcă. Sunt fabricați din material Elast-X, care oferă ciclistului în timpul cursei un comfort perfect și libertate de mișcare nelimitată. Pantalonii au cusături plane, sunt construiți din 8 părți iar cusătură este perfect adaptabilă, realizată cu ațe elastice. Sunt indicați atât pentru curse lungi, cât și pentru cele scurte, sau excursii.
352 RON
Pantalonii funcționali cu bazon X-Lite sunt fabricați din material elastic din pânză. Ele sunt o soluție ideală pentru pantalonii de ciclism fără bazon.
220 RON
Pantaloni care oferă un confort maxim în călătoriile pe biciclete scurte și lungi. Dispune de un material elastic, tăiere anatomică și un bazon Totall Comfort din material durabil Lycra Ceramic.
660 RON
Design competițional caracteristic, croi anatomic și materiale de calitate. Părțile individuale, asugură o fixare fără probleme pe picioare și șolduri, fără a reduce comfortul general al ciclistului. Cusăturile plane, îmbunătățesc aerodinamica și sporesc performanța. Bretelele cu plasă șunt suficient de late pentru a asigură o presiune uniform distribuită pe umeri. Pantalonii sunt echipați cu bazon BodyFit Pro, care a fost special creată pentru curse lungi, sesiuni de antrenament, sau excursii pe biciclete.
396 RON
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version