POWERBAR

 
 
 
  • info@tricouriciclism.ro
  • + 40 312 295 028 (9:00 - 16:00)
 
 
Strip Darčekové poukažky
 
 
 
 
POWERBAR
 
 

POWERBAR

Nivelul preţurilor
Producători
Filtrați produsele producătorilor
Disponibilitate
Filtrați după disponibilitatea produsului
 
 

POWERBAR

Sortează după: Ordine descrescătoare
Afişare #:
 
Ți-ai propus obiective sportive ambițioase și nu acceptați compromisuri în calea realizării acestora? Alegerea corectă a suplimentelor alimentare este cheia pentru atingerea lor. PowerBar Beta Alanine promovează formarea de carnosină în mușchi care neutralizează ionii de hidrogen acid pentru a stabiliza nivelul pH-ului.
119 RON
După antrenament intens sau curse solicitante, mușchii au nevoie de nutriție și sistemul tău imunitar este slăbit. PowerBar RECOVERY este o băutură regenerativă care oferă proteinele necesare mușchilor tăi imediat după exercițiu. Datorită acestui lucru, eşti gata pentru un antrenament suplimentar! Conține proteină Trisource - un amestec special de cazeină, zer și proteine din soia destinate să stimuleze creșterea și întreținerea musculară, precum și zincul și glutamina pentru a întări sistemul imunitar. Utilizare recomandată: Se dizolvă 55 g pulbere (aproximativ 4 linguri) în 200 ml de apă și se beau în interval de 30 de minute după exerciţiu.
136 RON
După un exercițiu epuizant sau o cursă solicitantă, corpul tău are nevoie de o nutriție corectă. Batonul PowerBar Protein Plus 30% este o alternativă excelentă pentru băuturile proteice. Te satură imediat și adaugă substanțele nutritive necesare. Acesta conține carbohidraţi şi surse diferite de proteină care sunt absorbite treptat de corp. Aceasta asigură suport de lungă durată pentru creșterea ta musculară. Pe lângă acestea, are Proteina Trisource - un amestec special de cazeină, zer şi proteine din soia.Fiecare baton conţine minim 26 g de proteină şi 3 g de leucină - cel mai important, esenţial amino acid necesar pentru creşterea musculară. Fără colagen şi aspartam. Este recomandată folosirea înainte sau în timpul antrenamentului.
15 RON
Batonul PowerBar Ride asigură eliberarea pe termen lung a energiei prin carbohidrați și fibre complexe. Ideală pentru ture lungi sau curse de ciclism.
9 RON
POWERBAR L-CARNITINE LIQUID FIOLĂ 25 ML NEUTRAL, îți completează perfect lipsa de energie.
12 RON
POWERBAR AMINO MEGA LIQUID FIOLĂ 25 ML NEUTRAL, îți completează perfect lipsa de energie.
11 RON
POWERBAR ISOMAX – BĂUTURA ISOTONICĂ 50G PORTOCALĂ ROȘIE îți completează perfect lipsa de energie.
10 RON
5 ELECTROLIȚI 10 COMPRIMATE / COACĂZE NEGRE.
30 RON
5 ELECTROLIȚI 10 COMPRIMATE / GRAPEFRUIT ROZ.
30 RON
Obține cea mai mare eficiență în cadrul antrenamentului tău! Pentru a sprijini regenerarea ideală, a fost creată pe baza celor mai avansate cunoștințe în nutriție sportivă și combină carbohidrați cu indice glicemic ridicat, pentru a reîncărca rezervoarele de energie cu proteine și pentru a susține menținerea musculaturii. În vederea susținerii sistemului imunitar am adăugat zinc, iar împotriva oboselii musculare am adăugat magneziu. Pentru noi este foarte importantă utilizarea ingredientelor de o calitate premium, precum proteina din zer, făina de ovăz și arome naturale.
175 RON
Băutura isotonică pentru sport PowerBar este concepută pentru antrenamente și curse intense.
72 RON
Băutura isotonică pentru sport PowerBar este concepută pentru antrenamente și curse intense.
105 RON
Băutura PowerBar ISOMAX este recomandată pentru antrenamente și curse intense.
162 RON
Power Gel Coacăz negru + cofeină de la PowerBar este o sursă ideală de energie în timpul antrenamentelor sau curselor dificile.
12 RON
Power Gel Coacăz negru + cofeină de la PowerBar este o sursă ideală de energie în timpul antrenamentelor sau curselor dificile.
10 RON
PowerGel Fructe tropicale de la PowerBar este o sursă ideală de energie în timpul antrenamentelor si curselor dificile.
10 RON
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version