SANTINI

 
 
 
  • info@tricouriciclism.ro
  • + 40 312 295 028 (9:00 - 16:00)
 
 
 
 
SANTINI
 
 

SANTINI

Nivelul preţurilor
Producători
Filtrați produsele producătorilor
Grupuri speciale
Filtrați după grupuri speciale
Disponibilitate
Filtrați după disponibilitatea produsului
MĂRIME
MĂRIME ȘOSETE
 
 

SANTINI

Sortează după: Ordine descrescătoare
Afişare #:
 
Mănuși de iarnă din țesătura thermo fleece Blizzard pentru căldură și elasticitate. Tratamentul Acquazero nu permite pătrunderea apei. Oferă mult mai mult decât protecție. Cu grip anti-alunecare în palmă și inserții reflectorizante pentru vizibilitate. Concepute pentru a vă permite controlul și pentru a îmbunătăți performanța în toate condițiile meteorologice.
220 RON 198 RON
Mănuși de iarnă din țesătura thermo fleece Blizzard pentru căldură și elasticitate. Tratamentul Acquazero nu permite pătrunderea apei. Oferă mult mai mult decât protecție. Cu grip anti-alunecare în palmă și inserții reflectorizante pentru vizibilitate. Concepute pentru a vă permite controlul și pentru a îmbunătăți performanța în toate condițiile meteorologice.
220 RON 198 RON
Mănuși de iarnă din țesătura thermo fleece Blizzard pentru căldură și elasticitate. Tratamentul Acquazero nu permite pătrunderea apei. Oferă mult mai mult decât protecție. Cu grip anti-alunecare în palmă și inserții reflectorizante pentru vizibilitate. Concepute pentru a vă permite controlul și pentru a îmbunătăți performanța în toate condițiile meteorologice.
220 RON 198 RON
Realizate pentru a maximiza performanța și confortul. Fabricate din țesătură ușoară cu gel pentru absorbția șocului - vă garantează o cursă fără probleme. Materialul respirabil pe spate, din micro plasa Spider, asigură confortul suprem. Mențineți o prindere sigură datorită gripului anti-alunecare în palmă, realizat din piele de căprioară.
110 RON 99 RON
Iubim La Vuelta! O echipă fără compromisuri și teste individuale de timp, suprafețe explozive, alpine și vremea variabilă fac Vuelta o cursă care poate distruge un campion sau în care un novice își poate începe cariera. Cine va purta tricoul Vuelta Red în acest an? Tricou pentru câștigătorul clasamentului general. Respirabil, elastic și ușor, acest tricou este perfect pentru ciclismul pe timp de vară. Materialul BODYFIT pe mâneci, un buzunar larg triplu pe spate și o bandă interioară elastică cu marginea din silicon în partea inferioară, va asigura că tricoul va sta întotdeauna în poziția corectă în timpul pedalării.
374 RON 337 RON
La Vuelta este renumită pentru numeroasele sale etape de înălțimi. Acest tricou este pentru un ciclist care ocupă locul întâi ca Rege al Clasificării montane, în conformitate cu punctele pe care le-a acumulat în fiecare etapă a trecerii montane. Respirabil, elastic și ușor, acest tricou este perfect pentru ciclismul pe timp de vară. Materialul BODYFIT pe mâneci, un buzunar larg triplu pe spate și o bandă interioară elastică cu marginea din silicon în partea inferioară, va asigura că tricoul va sta întotdeauna în poziția corectă în timpul pedalării.
374 RON 337 RON
Cei mai buni sprinteri din lume vor concura în multe versiuni ale acestei ediții La Vuelta. Aceștia caută nu numai victoria în etape, ci și un tricou verde, un simbol pentru ciclistul care a ocupat primul loc în clasamentul pe puncte, în funcție de poziția câștigată în fiecare dintre etapele finalizate. Riderii vor colecta puncte în funcție de poziția de la sfârșitul fiecărei etape, precum și în timpul sprintului în derulare. Respirabil, elastic și ușor, acest tricou este perfect pentru ciclismul pe timp de vară. Materialul BODYFIT pe mâneci, un buzunar larg triplu pe spate și o bandă interioară elastică cu capete din silicon în partea inferioară, va asigura că tricoul va sta întotdeauna în poziția corectă în timpul pedalării.
374 RON 337 RON
Mulți maeștri au ajuns la faimă datorită primei lor experiențe cu Vuelta. Începând din anul acesta, cel mai bun ciclist tânăr va putea câștiga un premiu nou: Un tricou alb, simbolul primului ciclist tânăr în clasamentul general. Respirabil, elastic și ușor, acest tricou este perfect pentru ciclismul pe timp de vară. Materialul BODYFIT pe mâneci, un buzunar larg triplu pe spate și o bandă interioară elastică cu marginea din silicon în partea inferioară, va asigura că tricoul va sta întotdeauna în poziția corectă în timpul pedalării.
374 RON 337 RON
Primul dintre cele patru seturi în design de etapă din colecția Vuelta 2019 este dedicat coastei Costa Blanca, care se întinde pe o lungime de 200 kilometri de coasta mediteraneană din provincia Alicante, pe coasta sud-estică a Spaniei. Regiunea găzduiește primele cinci etape. Elementele cheie ale acestui set se bazează pe culorile incredibile de roz prezente în lacurile sărate tipice regiunii și pe culoarea albastră simbolizând oceanul. Dunga grafică pe piept, tematica designului reprezentând toate cele 21 de etape ale cursei La Vuelta, este reprodus pe toate produsele COSTA BLANCA. Respirabil, elastic și ușor, acest tricou este perfect pentru ciclismul pe timp de vară. Materialul BODYFIT pe mâneci, un buzunar larg triplu pe spate și o bandă interioară elastică cu capete din silicon în partea inferioară, va asigura că tricoul va sta întotdeauna în poziția corectă în timpul pedalării.
374 RON 337 RON
Top produkty
Conceptul tricoului KILOMETRO CERO pentru anul 2019 a constat în rezumarea tuturor elementelor grafice și a concentrării pe crearea unui design simplist super curat. Păstrarea designului KILOMETRO CERO, cu o legătură directă cu Puerta del Sol, prezintă culorile distincte roșii și galbene ale drapelului spaniol, creând un gradient simplu în formă de bloc care schimbă aspectul designului direct pe Spania, capitala și frumusețea generală a Vueltei. Respirabil, elastic și ușor, acest tricou este perfect pentru ciclismul pe timp de vară. Materialul BODYFIT pe mâneci, un buzunar larg triplu pe spate și o bandă interioară elastică cu marginea din silicon în partea inferioară, va asigura că tricoul va sta întotdeauna în poziția corectă în timpul pedalării.
374 RON 337 RON
Pantaloni scurți cu plasă color, cu bazon GITevo și marginea din silicon în partea de jos. Realizate în designul COSTA BLANCA, ele sunt ideale pentru a vă finaliza outfitul cu alte articole de îmbrăcăminte speciale. Bazonul inovator GITevo din fibră antibacteriană și cu miezul Twist Gel, care se poate întoarce întotdeauna la forma originală chiar și după ore îndelungate în șa, este ideală pentru a vă oferi confortul pe care îl căutați atunci când pedalați, precum și pentru a proteja cele mai sensibile locuri și permite să vă concentrați pe performanța voastră pe distanțe lungi. Au o margine din silicon în partea de jos pentru a păstra pantalonii în poziție perfectă în timpul pedalării.
528 RON 475 RON
Top produkty
Pantaloni scurți cu plasă color, cu bazon GITevo și marginea din silicon în partea de jos. Realizate în designul LOS MACHUCOS, ele sunt ideale pentru a vă finaliza outfitul cu alte articole de îmbrăcăminte speciale. Bazonul inovator GITevo din fibră antibacteriană și miezul Twist Gel, care se poate întoarce întotdeauna la forma originală chiar și după ore îndelungate în șa, este ideal pentru a vă oferi confortul pe care îl căutați atunci când conduceți, precum și pentru a proteja cele mai sensibile locuri și permite să vă concentrați la performanț voastră pe distanțe lungi.Au o margine din silicon în partea de jos pentru a păstra pantalonii în poziție perfectă în timpul pedalării.
528 RON 475 RON
Mănuși de vară în design SANTUARIO DEL ACEBO, cu căptușeală rezistentă la impact. Material respirabil și elastic pe partea din spate a mâinii. Fără închidere cu Velcro pentru aderență anatomică perfectă. Material frote pe degetul mare pentru a șterge transpirația.
132 RON 119 RON
Mănuși de vară în design COSTA BLANCA, cu căptușeală rezistentă la impact. Material respirabil și elastic pe partea din spate a mâinii. Fără închidere cu Velcro pentru aderență anatomică perfectă. Material frote pe degetul mare pentru a șterge transpirația.
132 RON 119 RON
Top produkty
Mănuși de vară în design KILOMETRO CERO, cu căptușeală rezistentă la impact. Material respirabil și elastic pe partea din spate a mâinii. Fără închidere cu Velcro pentru aderență anatomică perfectă. Material frote pe degetul mare pentru a șterge transpirația.
132 RON 119 RON
Mănuși de vară în design LOS MACHUCOS, cu căptușeală rezistentă la impact. Material respirabil și elastic pe partea din spate a mâinii. Fără închidere cu Velcro pentru aderență anatomică perfectă. Material frote pe degetul mare pentru a șterge transpirația.
132 RON 119 RON
Șosete de vară cu design COSTA BLANCA, ușoare și respirabile. Acestea vă vor finaliza outfitul și vă vor oferi un confort extrem, performanță ridicată și durabilitate.
62 RON 56 RON
Top produkty
Șosete de vară cu design LOS MACHUCOS, ușoare și respirabile. Acestea vă vor finaliza outfitul și vă vor oferi un confort extrem, performanță ridicată și durabilitate.
62 RON 56 RON
Șapcă ciclism în designul etapei SANTUARIO DEL ACEBO. Fabricată din bumbac proaspăt și moale, bună de purtat sub casca de ciclism, chiar și în zilele cele mai fierbinți de vară. Cu inserție de plasă pentru a o respirabilitate mai mare.
79 RON 71 RON
Șapcă ciclism în designul etapei KILOMETRO CERO. Fabricată din bumbac proaspăt și moale, bună de purtat sub casca de ciclism, chiar și în zilele cele mai fierbinți de vară. Cu inserție de plasă pentru a o respirabilitate mai mare.
79 RON 71 RON
Șapcă ciclism în designul etapei LOS MACHUCOS. Fabricată din bumbac proaspăt și moale, bună de purtat sub casca de ciclism, chiar și în zilele cele mai fierbinți de vară. Cu inserție de plasă pentru a o respirabilitate mai mare.
79 RON 71 RON
Tricou de curse cu mâneci scurte, alungite pentru a obține o performanță aerodinamică mai bună. Materialul Body Fit, extrem de ușor și durabil, pe spate și mâneci este potrivit tocmai pentru o cursă uimitoare și asigură un confort superior pe durata cursei. Respirabilitate și protecție datorită țesăturii perforate Rudy, din față.
480 RON 408 RON
Tricou cu mâneci scurte, de înaltă performanță, ușor și respirabil, cu fermoar lung, care se potrivește bine datorită țesăturii de poliester Microfiber și mânecilor alungite. O aderență siliconică durabilă în partea inferioară asigură o potrivire perfectă pe durata călătoriei.
330 RON 281 RON
Mănuși de vară cu design kit de curse și padding anti-șoc. Palmă anti-alunecare și anti-abraziune, mănușile asigură respirabilitate și o potrivire anatomică perfectă.
110 RON 94 RON
Pantaloni scurți în design Team Slovakia 2019 cu bretele și inserție EMAX pentru confort perfect în șa. Pantalonii sunt fabricați din material lycra, sunt elastici, durabili și compresivi. Au cusături plate care nu restricționează în timpul conducerii și bretele respirabile din plasă. Se potrivesc perfect la tricoul în același design Team Slovakia 2019! Inserția EMAX este concepută pentru conducerea zilnică, este potrivită pentru distanțe medii și pentru spinning. EMAX este evoluția inserției Coolmax pe care Santini o folosește de ani de zile, dar are un design ergonomic îmbunătățit. Forma anatomică și stratul de spumă perforat cu densitate diferită fac ca, acest tip de inserție de ciclism să fie alegerea ideală, în special pentru distanțe medii.
436 RON 371 RON
Luptă împotriva vântului. Jachetă confortabilă, concepută pentru a vă proteja împotriva elementelor. Concepută cu meticulozitate din material Everest, pentru a rezista celor mai dificile condiții. Fabricată pentru a rezista, un companion de încredere în buzunarul din spate.
260 RON 234 RON
Luptă împotriva vântului. Jachetă confortabilă, concepută pentru a vă proteja împotriva elementelor. Concepută cu meticulozitate din material Everest, pentru a rezista celor mai dificile condiții. Fabricată pentru a rezista, un companion de încredere în buzunarul din spate.
260 RON 234 RON
Luptă împotriva vântului. Jachetă confortabilă, concepută pentru a vă proteja împotriva elementelor. Concepută cu meticulozitate din material Everest, pentru a rezista celor mai dificile condiții. Fabricată pentru a rezista, un companion de încredere în buzunarul din spate.
260 RON 234 RON
Pantaloni scurți stilați, care celebrează Campionatele Mondiale din 1974, concepute pentru a se potrivi cu tricoul corespunzător. Fabricate din material "Thunderbike Power" pentru o potrivire specială comprimată. Aceștia oferă respirabilitate și confort datorită designului cu inserții mesh, cu dungi de curcubeu evidențiate. Cu grip de aderare, și padding Git Evo, miez de gel twist pentru cele mai lungi curse.
484 RON 436 RON
Pantaloni scurți cu design în dungi de curcubeu, realizați în cinstea Campionatelor Mondiale din 1987. Concepuți pentru confortul maxim, aceștia au o aderare de silicon pentru a vă asigura o potrivire fermă în timpul cursei. Se potrivesc perfect cu tricoul lui Villach, și oferă un aspect stilat. Cu grip de aderare, și padding Git Evo, miez de gel twist, toate potrivite pentru cele mai lungi curse.
484 RON 436 RON
Pantaloni scurți care comemorează Campionatul Mondial din 1953. Concepuți în mod elegant, pentru a se potrivi cu tricoul Lugano, datorită dungilor de curcubeu imprimate pe ochiurile de plasă. Extra respirabilitate și confort asigurat. Cu grip de aderare, și padding Git Evo, miez de gel twist, toate potrivite pentru cele mai lungi curse.
484 RON 436 RON
Imortalizând victoria uimitoare a lui Eddy Merckx de la Campionatului Mondial din 1974. Atacul feroce pe penultimul tur a făcut ca el să devină primul ciclist care a câștigat două Grand Tours și Campionatul Mondial în același an. Acest tricou special creat, oferă un confort maxim. Are un fermoar în dungi de curcubeu și o etichetă tipărită pe buzunarul din spate. Fabricat din țesătură ușoară Kenobi în față, are spatele realizat din țesătură Shantung și mânecile din Bodyfit.
418 RON 376 RON
Realizat pentru confort și stil. Inspirat de victoria lui Stephen Roche de la Campionatele Mondiale din 1987. Tricoul are un fermoar cu dungi de curcubeu special conceput. Eticheta tipărită, cusută pe buzunarul din spate, explică modul în care Roche a câștigat cursa, după ce a atacat din plin în ultimul tur și a sprintat pentru victorie, printr-un grup select, la distanța finală de 300 de metri. Fabricat din țesătură ușoară Kenobi în față, țesătura Shantung la spate, și mâneci din Bodyfit.
418 RON 376 RON
Tricoul ciclism face parte dintr-o ediție specială, fiind dedicat victoriei lui Fausto Coppi în 1953. Confortabil și elegant, acesta are un fermoar delicat cu design în dungi de curcubeu. În plus, tricoul conține o etichetă tipărită detaliind povestea din spatele acestei ediții a cursei, unde Coppi a depășit, cu 90 de kilometri, câștigând cu un avans de peste 6 minute. Fabricat din țesătura ușoară Kenobi în față, țesătura Shantung la spate și mâneci din Bodyfit. Buzunar triplu, perfect pentru depozitarea gelurilor și a batoanelor.
418 RON 376 RON
Tricou ciclism cu fermoar pe toată lungimea, design UCI World Champion, fabricat din țesătură ușoară Kontatto în față, acest tricou cu mânecă scurtă are pe spate și mâneci țesătura Cyber Rider, incredibil de ușoară, respirabilă și elastică! Mânecile tăiate sunt realizate din țesătura Bodyfit, care este incredibil de elastică și confortabilă. Cu un fermoar lung și util, și un buzunar triplu în spate este perfect pentru depozitarea gelurilor și a batoanelor!
374 RON 337 RON
119 RON 107 RON
Designul vintage și stilul modern se potrivesc. Fabricat din fire de lână, este caracterizat prin inserții pe piept și pe brațul drept în culorile curcubeului și detalii precum mesh pe părțile laterale și manșete elastice capabile să îmbogățească un design deja sofisticat. Un fermoar lung, practic și confortabil.
700 RON 630 RON
Versiunea pentru categoria Masters a& nbsp; noului tricou UCI World Champion Un design complet nou, în culorile curcubeului, alternând cu dungi albe. Tricoul cu mânecă scurtă Master World Champion, cu un fermoar pe toată lungimea, fabricat din țesătura Kontatto pe partea din față, iar spatele și mânecile elastice și ușoare din Cyber Rider. Buzunar triplu în spate, perfect pentru depozitarea gelurilor și a batoanelor.
374 RON 337 RON
Respirabil și ușor, cu material cu efect marl, atât în față cât și în spate. Oferă un confort excepțional pe bicicletă. Buzunarul triplu din spate, conceput cu meticulozitate, se potrivește fără probleme în designul tricoului, oferind un spațiu amplu de stocare. Dungi de curcubeu în față și pe spate pentru un contrast elegant.
480 RON 432 RON
Respirabil și ușor, cu material cu efect marl, atât în față cât și în spate. Oferă un confort excepțional pe bicicletă. Buzunarul triplu din spate, conceput cu meticulozitate, se potrivește fără probleme în designul tricoului, oferind un spațiu amplu de stocare. Dungi de curcubeu în față și pe spate pentru un contrast elegant.
348 RON 313 RON
Fabricate din țesătura termică tratată cu Aquazero, rezistentă la apă. Vă asigură că veți rămâne uscat, cald și confortabil pe durata curselor dvs. Dungile subtile, dar totuși elegante ale curcubeului, de pe gamba stângă, fac din acești colanți o achiziție atractivă și utilă în echipamentul dvs. de antrenament de iarnă.
656 RON 590 RON
Mănuși de curse, cu dungi de curcubeu, cu palmă anti-alunecare. Foarte respirabile și ușoare, sunt perfecte pentru cursele de vară. Realizate pentru un confort incredibil, ele au un design UCI unic.
110 RON 99 RON
Mănuși de curse, cu dungi de curcubeu, cu palmă anti-alunecare. Foarte respirabile și ușoare, sunt perfecte pentru cursele de vară. Realizate pentru un confort incredibil, ele au un design UCI unic.
110 RON 99 RON
Căciulă ciclism, tradițională pentru curse. Cu o inserție mesh respirabilă, pe mijloc, pentru a preveni supraîncălzirea. De asemenea, include o bandă colorată UCI, cusută pe cozoroc.
88 RON 79 RON
Șosete înalte, ușoare și respirabile. Permit evaporarea rapidă a umidității excesive. Fabricate cu fibră Q-Skin, au proprietăți anti-miros și antialergenice. Cu design de curcubeu.
57 RON 51 RON
Șosete înalte, ușoare și respirabile. Permit evaporarea rapidă a umidității excesive. Fabricate cu fibră Q-Skin, au proprietăți anti-miros și antialergenice. Cu design de curcubeu.
57 RON 51 RON
Pulover Hoodie din bumbac fleece moale, cu logo, cu glugă în design frumos, elegant. Cu două buzunare frontale practice cu fermoar, este perfect pentru timpul tău liber.
436 RON 371 RON
Tricou Polo elegant din bumbac și lycra cu nasturi și logo-uri în față. Moale și elastic, confortabil în orice situație.
242 RON 206 RON
Tricou de curse cu mâneci scurte, alungite pentru a obține o performanță aerodinamică mai bună. Materialul Body Fit, extrem de ușor și durabil, pe spate și mâneci este potrivit tocmai pentru o cursă uimitoare și asigură un confort superior pe durata cursei. Respirabilitate și protecție datorită țesăturii perforate Rudy, din față.
480 RON 408 RON
Vestă anti-vânt ușoară și cu buzunare, realizată din material Skin în față și mesh pe spate, cu design Race. Materialele garantează durabilitate și performanță excelentă, și este atât de ușor de depozitat, încât nici măcar nu veți observa că o aveți în buzunar.
330 RON 281 RON
Vestă anti-vânt ușoară și cu buzunare, realizată din material Skin în față și mesh pe spate, cu design Race. Materialele garantează durabilitate și performanță excelentă, și este atât de ușor de depozitat, încât nici măcar nu veți observa că o aveți în buzunar.
330 RON 281 RON
Colanți de iarnă cu design Race, din thermo fleece cald, perfecți pentru curse lungi în frig. Cu padding E-max pentru a vă asigura confortul și bretele din mesh pentru o aerisire mai bună.
484 RON 411 RON
Mănuși de vară cu design kit de curse și padding anti-șoc. Palmă anti-alunecare și anti-abraziune, mănușile asigură respirabilitate și o potrivire anatomică perfectă.
110 RON 94 RON
Mănuși de vară cu design kit de curse și padding anti-șoc. Palmă anti-alunecare și anti-abraziune, mănușile asigură respirabilitate și o potrivire anatomică perfectă.
110 RON 94 RON
Tricou cu mâneci scurte, de înaltă performanță, ușor și respirabil, cu fermoar lung, care se potrivește bine datorită țesăturii de poliester Microfiber și mânecilor alungite. O aderență siliconică durabilă în partea inferioară asigură o potrivire perfectă pe durata călătoriei.
330 RON 281 RON
Tricou cu mâneci scurte, de înaltă performanță, ușor și respirabil, cu fermoar lung, care se potrivește bine datorită țesăturii de poliester Microfiber și mânecilor alungite. O aderență siliconică durabilă în partea inferioară asigură o potrivire perfectă pe durata călătoriei.
330 RON 281 RON
Încălzitoare mâini pentru femei şi bărbati de la technologia funcitonal. Dizajn ekipe TREK SEGAFREDO in kakovost znamke SMS SANTINI je idealna izbira za najbolj zahtevne kolesarje.
155 RON 132 RON
Mânuși din țesătură elastic Lycra. Dizajn ekipe TREK SEGAFREDO in kakovost znamke SMS SANTINI je idealna izbira za najbolj zahtevne kolesarje.
170 RON 145 RON
Tricou cu mâneci scurte din lumină și cârpa din microfibră respirabilă. Dizajn ekipe TREK SEGAFREDO in kakovost znamke SMS SANTINI je idealna izbira za najbolj zahtevne kolesarje.
330 RON 281 RON
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version