Tricouri ciclism

 
 
 
  • info@tricouriciclism.ro
  • + 40 312 295 028 (9:00 - 16:00)
 
 
Strip Darčekové poukažky
 
 
 
 

Tricouri ciclism

Nivelul preţurilor
Producători
Filtrați produsele producătorilor
Grupuri speciale
Filtrați după grupuri speciale
Disponibilitate
Filtrați după disponibilitatea produsului
MĂRIME
 
 


Tricouri ciclism

Sortează după: Ordine descrescătoare
Afişare #:

 
ENDURA HUMMVEE RAY MTB
264 RON
ENDURA HUMMVEE RAY MTB
264 RON
Top produkty
ENDURA HUMMVEE MTB
198 RON
ENDURA HUMMVEE MTB
198 RON
ENDURA HUMMVEE MTB
198 RON
Top produkty
ENDURA XTRACT II MTB
211 RON
ENDURA XTRACT II MTB
211 RON
ENDURA XTRACT II MTB
211 RON
Iubim La Vuelta! O echipă fără compromisuri și teste individuale de timp, suprafețe explozive, alpine și vremea variabilă fac Vuelta o cursă care poate distruge un campion sau în care un novice își poate începe cariera. Cine va purta tricoul Vuelta Red în acest an? Tricou pentru câștigătorul clasamentului general. Respirabil, elastic și ușor, acest tricou este perfect pentru ciclismul pe timp de vară. Materialul BODYFIT pe mâneci, un buzunar larg triplu pe spate și o bandă interioară elastică cu marginea din silicon în partea inferioară, va asigura că tricoul va sta întotdeauna în poziția corectă în timpul pedalării.
374 RON
La Vuelta este renumită pentru numeroasele sale etape de înălțimi. Acest tricou este pentru un ciclist care ocupă locul întâi ca Rege al Clasificării montane, în conformitate cu punctele pe care le-a acumulat în fiecare etapă a trecerii montane. Respirabil, elastic și ușor, acest tricou este perfect pentru ciclismul pe timp de vară. Materialul BODYFIT pe mâneci, un buzunar larg triplu pe spate și o bandă interioară elastică cu marginea din silicon în partea inferioară, va asigura că tricoul va sta întotdeauna în poziția corectă în timpul pedalării.
374 RON
Cei mai buni sprinteri din lume vor concura în multe versiuni ale acestei ediții La Vuelta. Aceștia caută nu numai victoria în etape, ci și un tricou verde, un simbol pentru ciclistul care a ocupat primul loc în clasamentul pe puncte, în funcție de poziția câștigată în fiecare dintre etapele finalizate. Riderii vor colecta puncte în funcție de poziția de la sfârșitul fiecărei etape, precum și în timpul sprintului în derulare. Respirabil, elastic și ușor, acest tricou este perfect pentru ciclismul pe timp de vară. Materialul BODYFIT pe mâneci, un buzunar larg triplu pe spate și o bandă interioară elastică cu capete din silicon în partea inferioară, va asigura că tricoul va sta întotdeauna în poziția corectă în timpul pedalării.
374 RON
Top produkty
Mulți maeștri au ajuns la faimă datorită primei lor experiențe cu Vuelta. Începând din anul acesta, cel mai bun ciclist tânăr va putea câștiga un premiu nou: Un tricou alb, simbolul primului ciclist tânăr în clasamentul general. Respirabil, elastic și ușor, acest tricou este perfect pentru ciclismul pe timp de vară. Materialul BODYFIT pe mâneci, un buzunar larg triplu pe spate și o bandă interioară elastică cu marginea din silicon în partea inferioară, va asigura că tricoul va sta întotdeauna în poziția corectă în timpul pedalării.
374 RON
Setul ciclism Santaurio del Acebo este proiectat pentru regiunea montană uimitoare Asturia, care găzduiește ambele etape, a 15 și 16 etapă La Vuelta în 2019. Etapa 15 se încheie la Santuario del Acebo. Etapa 16 la urcarea pe Alto de la Cubilla. Culorile vibrante galbene și albastre sunt reprezentative pentru drapelul oficial al regiunii. Motivul încrucișat încorporat într-un grafic în coloane este cunoscut local ca Cruz del la Victoria. Acesta a fost purtat de către Pelagius, primul rege al Asturiei, în bătălia decisivă din Covadonga împotriva maurilor din secolul al VIII-lea. Cuvântul Asturia este realizat în același design, dintr-o gravură pe un piedestal de piatră, unde stă statuia regelui Pelagia. Respirabil, elastic și ușor, acest tricou este perfect pentru ciclismul pe timp de vară. Materialul BODYFIT pe mâneci, un buzunar larg triplu pe spate și o bandă interioară elastică cu marginea din silicon în partea inferioară, asigură că tricoul va sta întotdeauna în poziția corectă în timpul pedalării.
374 RON
Top produkty
Primul dintre cele patru seturi în design de etapă din colecția Vuelta 2019 este dedicat coastei Costa Blanca, care se întinde pe o lungime de 200 kilometri de coasta mediteraneană din provincia Alicante, pe coasta sud-estică a Spaniei. Regiunea găzduiește primele cinci etape. Elementele cheie ale acestui set se bazează pe culorile incredibile de roz prezente în lacurile sărate tipice regiunii și pe culoarea albastră simbolizând oceanul. Dunga grafică pe piept, tematica designului reprezentând toate cele 21 de etape ale cursei La Vuelta, este reprodus pe toate produsele COSTA BLANCA. Respirabil, elastic și ușor, acest tricou este perfect pentru ciclismul pe timp de vară. Materialul BODYFIT pe mâneci, un buzunar larg triplu pe spate și o bandă interioară elastică cu capete din silicon în partea inferioară, va asigura că tricoul va sta întotdeauna în poziția corectă în timpul pedalării.
374 RON
Top produkty
Conceptul tricoului KILOMETRO CERO pentru anul 2019 a constat în rezumarea tuturor elementelor grafice și a concentrării pe crearea unui design simplist super curat. Păstrarea designului KILOMETRO CERO, cu o legătură directă cu Puerta del Sol, prezintă culorile distincte roșii și galbene ale drapelului spaniol, creând un gradient simplu în formă de bloc care schimbă aspectul designului direct pe Spania, capitala și frumusețea generală a Vueltei. Respirabil, elastic și ușor, acest tricou este perfect pentru ciclismul pe timp de vară. Materialul BODYFIT pe mâneci, un buzunar larg triplu pe spate și o bandă interioară elastică cu marginea din silicon în partea inferioară, va asigura că tricoul va sta întotdeauna în poziția corectă în timpul pedalării.
374 RON
Setul dezvoltat pentru etapa a treisprezecea Vuelta 2019 este o onoare adusă urcării grele spre Alto de Los Machucos, amplasat în zona frumoasă a Cantabriei. Construcția acestuia se bazează pe faptul că pasajul este în mare parte armat cu beton și într-o secțiune atinge o pantă de douăzeci și opt de grade. Respirabil, elastic și ușor, acest tricou este perfect pentru ciclismul pe timp de vară. Materialul BODYFIT pe mâneci, un buzunar larg triplu pe spate și o bandă interioară elastică cu marginea din silicon în partea inferioară, va asigura că tricoul va sta întotdeauna în poziția corectă în timpul pedalării.
374 RON
Tricou de curse cu mâneci scurte, alungite pentru a obține o performanță aerodinamică mai bună. Materialul Body Fit, extrem de ușor și durabil, pe spate și mâneci este potrivit tocmai pentru o cursă uimitoare și asigură un confort superior pe durata cursei. Respirabilitate și protecție datorită țesăturii perforate Rudy, din față.
480 RON
Tricou cu mâneci scurte, de înaltă performanță, ușor și respirabil, cu fermoar lung, care se potrivește bine datorită țesăturii de poliester Microfiber și mânecilor alungite. O aderență siliconică durabilă în partea inferioară asigură o potrivire perfectă pe durata călătoriei.
330 RON
Antrenamentul este fundamentul unei performanțe bune. Etxeondo echipează cicliștii CCC cu îmbrăcăminte care acoperă toate condițiile pe care le întâlnesc în zilele lungi de antrenament. Tricoul TRAINING este ușor și respirabil și este proiectat pentru o intensitate ridicată a pedalării în zilele fierbinți când controlul umidității și temperaturii reprezintă prioritățile de top.
348 RON
Top produkty
Tricoul functional cu mâneci scurte cu mesh respirabil, margine rezistentă din silicon si 3 buzunare la spate este echipamentul obligatoriu pentru fiecare ciclist. Îmbracă-te în culorile echipei tale preferate.
180 RON
Top produkty
În drumul spre triumf în tricou usor, confortabil si functional, cu mâneci lungi, mesh respirabil, margine fixă din silicon si 3 buzunare în spate, te poti bucura de fiecare kilometru.
215 RON
Tricou termo cu mânecă lungă pentru ciclistii dedicati trup si suflet, pe care nu îi opresc nici conditiile de vreme mai reci. Mesh respirabil, margine fixă din silicon si trei buzunare la spate. Tricoul are o croială uniformă pe care te poti baza.
215 RON
Acest tricou tehnic are cea mai largă gamă de mărimi și designuri. Testat de profesioniști în formare și special conceput pentru o utilizare confortabilă fără restricții în atingerea performanței.
352 RON
Top produkty
Materialul Prosecco Strada pentru respirabilitate şi confort. Fermoar în întreaga lungime YKK® Vislon®. Mâneci inserate pentru o croială anatomică perfectă. Bandă elastică aderentă în talie pentru a menţine bluza. 3 buzunare la spate.
308 RON
Stratul textil de la StradaPro 3D oferă suport pentru buzunare și protecție UPF 16. Velocity Rev 2 pe mâneci și umeri cu potrivire aproape de corp și finisaje brute 75 g / m2 Materialul Flusso 3D pe partea frontală păstrează lumina tricoului și se usucă. Zipper frontal ușor, cu lungime totală. 3 buzunare din spate. Greutate: 103g
352 RON
Tricoul ușor și extrem de respirabil din seria de înaltă calitate PRO pentru curse solicitante cu grad de dificultate ridicat. Fabricat din țesături de înaltă calitate pentru toți cei care solicită echipamente funcționale pentru a-și susține performanța.
568 RON
Tricoul ușor și extrem de respirabil din seria de înaltă calitate PRO pentru curse solicitante cu grad de dificultate ridicat. Fabricat din țesături de înaltă calitate pentru toți cei care solicită echipamente funcționale pentru a-și susține performanța.
568 RON
Tricoul ușor și extrem de respirabil din seria de înaltă calitate PRO pentru curse solicitante cu grad de dificultate ridicat. Fabricat din țesături de înaltă calitate pentru toți cei care solicită echipamente funcționale pentru a-și susține performanța.
568 RON
Tricoul confortabil și elegant din seria Urban în prezentarea clasică, croială aderentă, se mulează perfect pe corp, asigurând în același timp ușurință în mișcare în timpul cursei. Datorită materialului plăcut și respirabil, pielea respiră iar corpul dvs rămâne uscat.
242 RON
Tricoul confortabil și elegant din seria Urban în prezentarea clasică, croială aderentă, se mulează perfect pe corp, asigurând în același timp ușurință în mișcare în timpul cursei. Datorită materialului plăcut și respirabil, pielea respiră iar corpul dvs rămâne uscat.
242 RON
Tricoul confortabil și elegant din seria Urban în prezentarea clasică, croială aderentă, se mulează perfect pe corp, asigurând în același timp ușurință în mișcare în timpul cursei. Datorită materialului plăcut și respirabil, pielea respiră iar corpul dvs rămâne uscat.
242 RON
Tricoul confortabil și elegant din seria Urban în prezentarea clasică, croială aderentă, se mulează perfect pe corp, asigurând în același timp ușurință în mișcare în timpul cursei. Datorită materialului plăcut și respirabil, pielea respiră iar corpul dvs rămâne uscat.
242 RON
Tricoul confortabil și elegant din seria Urban în prezentarea clasică, croială aderentă, se mulează perfect pe corp, asigurând în același timp ușurință în mișcare în timpul cursei. Datorită materialului plăcut și respirabil, pielea respiră iar corpul dvs rămâne uscat.
242 RON
Tricoul confortabil și elegant din seria Urban în prezentarea clasică, croială aderentă, se mulează perfect pe corp, asigurând în același timp ușurință în mișcare în timpul cursei. Datorită materialului plăcut și respirabil, pielea respiră iar corpul dvs rămâne uscat.
242 RON
Tricoul confortabil și elegant din seria Urban în prezentarea clasică, croială aderentă, se mulează perfect pe corp, asigurând în același timp ușurință în mișcare în timpul cursei. Datorită materialului plăcut și respirabil, pielea respiră iar corpul dvs rămâne uscat.
242 RON
Tricoul confortabil și elegant din seria Urban în prezentarea clasică, croială aderentă, se mulează perfect pe corp, asigurând în același timp ușurință în mișcare în timpul cursei. Datorită materialului plăcut și respirabil, pielea respiră iar corpul dvs rămâne uscat.
242 RON
Tricou de ciclism confortabil și de calitate, cu o croială îngustă.
299 RON
Tricoul confortabil si elegant din seria Urban în prezentarea clasică, cu croi aderent, se mulează perfect pe corp, asigurând în acelasi timp usurintă în miscare în timpul cursei. Datorită materialului plăcut si respirabil, pielea respiră iar corpul dvs va rămâne uscat.
242 RON
Tricoul confortabil si elegant din seria Urban în prezentarea clasică, cu croi aderent, se mulează perfect pe corp, asigurând în acelasi timp usurintă în miscare în timpul cursei. Datorită materialului plăcut si respirabil, pielea respiră iar corpul dvs va rămâne uscat.
242 RON
Tricoul confortabil si elegant din seria Urban în prezentarea clasică, cu croi aderent, se mulează perfect pe corp, asigurând în acelasi timp usurintă în miscare în timpul cursei. Datorită materialului plăcut si respirabil, pielea respiră iar corpul dvs va rămâne uscat.
242 RON
Tricoul confortabil si elegant din seria Urban în prezentarea clasică, cu croi aderent, se mulează perfect pe corp, asigurând în acelasi timp usurintă în miscare în timpul cursei. Datorită materialului plăcut si respirabil, pielea respiră iar corpul dvs va rămâne uscat.
238 RON
Tricoul confortabil si elegant din seria Urban în prezentarea clasică, cu croi aderent, se mulează perfect pe corp, asigurând în acelasi timp usurintă în miscare în timpul cursei. Datorită materialului plăcut si respirabil, pielea respiră iar corpul dvs va rămâne uscat.
238 RON
Tricoul Giro d'Italia Squadra este disponibil în culorile clasificațiilor oficiale sau cu grafică specială pentru unele dintre cele mai importante etape Giro 2019. Mulți susțin că ciclismul este un sport individual. După ce a lucrat ani de zile cu cei mai buni sportivi, Castelli știe că nici cel mai bun atlet nu poate câștiga fără o echipă.Tricoul Squadra fost inspirat de această convingere - o îmbrăcăminte care vă poate ajuta într-o gamă largă, de la cursele zilnice până la curse de anduranță. La proiectarea acestui tricou, Castelli a acordat o atenție deosebită fiecărui detaliu. La fel ca un director de sport, care trebuie să aleagă cicliști cu caracteristici diferite și să știe cum să îi combine mai bine într-o echipă cu care vrea să cucerească Grand Tour, tricoul Squadra combină diferite materiale și elemente, fiecare având o funcție specifică. Fiecare țesătură este proiectată să colaboreze cu celelalte, în timp ce materialul panoului frontal oferă ușurință și uscare rapidă, panourile laterale perforate sporesc permeabilitatea iar designul mânecilor fără cusături la capete asigură un confort de neegalat. Fermoarul și structura buzunarelor din spate, care reproduce fidel tricourile de curse ale WorldTour, completează tricoul Squadra. Rezultatul? Un tricou cu o croială excelentă, uscare rapidă și confort excepțional.
352 RON
Udoben in stilski dres iz serije modelov Urban+ klasičnega dizajna z oprijetim krojem se odlično poda telesu, hkrati pa med vožnjo omogoča prosto gibanje. Zahvaljujoč lahki in zračni tkanini koža diha, tako da boste med vožnjo ostali v suhosti.
299 RON 239 RON
Tricoul Team Sunweb este un tricou funcțional de ciclism, din material moale și elastic, cu fermoar de-a lungul întregii lungimi, asigurând un confort excelent. Elimină efectiv umezeala și asigură o termoreglare excelentă a temperaturii corpului, în timp ce partea din silicon pe spate, menține tricoul în poziție. Tricoul are trei buzunare în spate.
352 RON
Tricou de ciclism cu mâneci lungi. Ideal pentru zile de vară mai reci.
317 RON
Tricou de ciclism confortabil și de calitate, cu o croială îngustă.
299 RON
Tricou de ciclism cu mâneci lungi. Ideal pentru zile de vară mai reci.
317 RON
Acest tricou tehnic are cea mai largă gamă de mărimi și designuri. Testat de profesioniști în formare și special conceput pentru o utilizare confortabilă fără restricții în atingerea performanței.
352 RON
Acest tricou tehnic are cea mai largă gamă de mărimi și designuri. Testat de profesioniști în formare și special conceput pentru o utilizare confortabilă fără restricții în atingerea performanței.
352 RON
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version